Protecció de dades

En cas que ens faciliti dades seves de caràcter personal, aquestes estaran en poder de Minoria Absoluta, SL. i l’informem de que disposem de les mesures tècniques i organitzatives necessàries tal i com s’estableix al Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679.

L’ús que es farà de les seves dades serà enviar-li la informació o dur a terme el servei que hagi sol·licitat i, si ho autoritza, enviar-li comunicats posteriors sobre novetats de Minoria Absoluta, sense que les seves dades siguin mai cedides a tercers.

El responsable del tractament és Minoria Absoluta, SL, titular del lloc web. Minoria Absoluta, SL podrà contractar altres empreses per prestar els serveis acordats amb l’usuari però sempre amb total garantia de confidencialitat i seguretat en el tractament de les seves dades.

De conformitat amb l’article 13 del Reglament Europeu, l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició en qualsevol moment enviant un mail a minoriaabsoluta@minoriaabsoluta.com o enviant un escrit a les nostres oficines de Barcelona, C/ Doctor Trueta, 179 3r 1a adjuntant fotocòpia del seu DNI o passaport en els dos casos.

També se l’informa del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos en cas que consideri vulnerats els seus drets.

 

Newsletter

De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent en protecció de dades de caràcter personal, l'informem que el correu electrònic que ens ha proporcionat serà incorporat a un fitxer sota la responsabilitat de "Som" amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud de subscripció i poder remetre-li periòdicament la nostra newsletter.

Des de "Som" l'informem que tractarem les seves dades conforme a l'existència del seu consentiment.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal mitjançant un escrit a l'adreça PREMIÀ, 15, 2a PLANTA, 08014 BARCELONA.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que d'acord amb l'article 21.1 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, realitzada la seva sol·licitud de subscripció, comptem amb el seu consentiment per al tractament de les seves dades, d'acord amb les finalitats esmentades.

Així mateix, l'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat, cancel·lant la seva subscripció a la newsletter, tot donant-se de baixa en el formulari web al qual es pot accedir des del peu del butlletí.

La confirmació de la subscripció implica l'acceptació d'aquesta clàusula.